ΕΣΠΑ  eshop

εικαστικό για πρόγραμμα εσπα 2021-2027
ΕΣΠΑ eshop επιδότηση

Δώρο 5.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ για δημιουργία e-shop

 
Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, με προϋπολογισμό 80.000.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι την επιδότηση θα διεκδικήσουν 16.000 επιχειρήσεις.
 
Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.
 
Με το νέο πρόγραμμα, το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Κερδίστε έως και 5000 ευρώ με 100% επιδότηση για την κατασκευή του e-shop σας - ΕΣΠΑ

Γιατί τώρα;

To e-shop αποδεικνύεται ως η μοναδική λύση για την επιβίωση των επιχειρήσεων λιανικής εν μέσω της πανδημίας. Λειτουργώντας ένα e-shop, η επιχείρηση σας αποκτά αμέσως ένα συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας, αφού δεν απαιτείται η φυσική παρουσία των πελατών στο φυσικό χώρο και μπορούν να προβούν σε αγορές, με ασφάλεια από το σπίτι τους

Δεν θα πρέπει να δείτε όμως την επιδότηση του ΕΣΠΑ για e-shop ως μια πρόσκαιρη λύση που θα σας βοηθήσει να επιβιώσετε από τον κωροναϊό. Έχετε μπροστά σας μια ευκαιρία να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας να την κάνετε πιο ανταγωνιστική και ευέλικτη. Μια μοναδική ευκαιρία για αύξηση του πελατολογίου σας και την μακροπρόθεσμη ευημερία σας.

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι το επιδοτούμενο e-shop δεν θα σας βάλει σε επιπλέον έξοδα, καθώς το ΕΣΠΑ καλύπτει ολόκληρο το ποσό που θα χρειαστεί η κατασκευή του και κατά τη λειτουργία του θα επιβαρυνθείτε με ελάχιστα πάγια έξοδα καθώς στα e-shop δεν υπάρχουν ενοίκια, μηνιαίοι λογαριασμοί και επιπλέον προσωπικό.

Τι καλύπτει το ΕΣΠΑ;

Η κατασκευή e-shop μέσω του ΕΣΠΑ καλύπτει όλα σας τα έξοδα, όπως:

  • Ο φάκελος του ΕΣΠΑ
  • Η κατασκευή του e-shop
  • Data entry ( ανέβασμα των προϊόντων )
  • Σύνδεση με τράπεζα

Το δωρεάν eshop του ΕΣΠΑ σας καλύπτει ακόμα και αν έχετε ήδη κάποια ιστοσελίδα, την οποία είναι καιρός να πετάξετε και να αποκτήσετε μια σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Πότε να ξεκινήσετε;

Η προθεσμία για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου του 2021. Οπότε, μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον φάκελο σας για την κατασκευή του e-shop. Και επειδή η γραφειοκρατία σίγουρα δεν θα είναι σύμμαχος σας, καλύτερα να αρχίσετε από τώρα.

Η NETBRAIN συνεργάζεται με εξειδικευμένους συμβούλους επιδοτήσεων του ΕΣΠΑ σε όλη την Ελλάδα. Αν ενδιαφέρεστε για την κατασκευή eshop δωρεάν και να θέλετε να καταθέσετε την ηλεκτρονική αίτηση στο ΕΣΠΑ, έχουμε φροντίσει ώστε να έχετε όλη την ενημέρωση που χρειάζεστε για την επιδότηση των 5.000 ευρώ , αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή σας στο ΕΣΠΑ.

Αν τα προϊόντα που εμπορεύεστε μπορούν να πωληθούν online και μπορείτε να παραδίδεται προϊόντα μέσω courier, τότε μη διστάζετε. Το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί, είναι να έχετε αποκτήσει ένα δωρεάν eshop από το ΕΣΠΑ το οποίο δεν θα χρησιμοποιήσετε προς το παρόν.

Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.
Επικοινωνήστε στο 210 9717926 για να ενημερωθείτε για τις διαδικασίες που ακολουθούμε για τα ΕΣΠΑ eshop.
Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος και ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει προσωπικά.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ESHOP

Scroll to Top