Αυξήστε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας κατασκευάζοντας ένα eshop

Κατασκευή eshop σε προσιτές τιμές

Όλοι πλέον έχουμε διαπιστώσει την αναγκαιότητα του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών αγορών στη σύγχρονη εποχή. Έτσι, όταν μια επιχείρηση ή ένα φυσικό κατάστημα αποφασίσει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η ευημερία της η λύση είναι μονόδρομος: κατασκευή eshop.

Παρακάτω θα παρουσιάσουμε ενδεικτικά κάποια από τα σημαντικότερα οφέλη του eshop για το κατάστημα σας:

  1. Συνεχείς πωλήσεις 365 μέρες τον χρόνο. Ένα σωστά κατασκευασμένο eshop με εύρυθμη λειτουργία και κατάλληλη διαχείριση δεν παύει να λειτουργεί ποτέ ανεξάρτητα των εξωτερικών συνθηκών: Το eshop σας μπορεί να λειτουργεί σε ώρες, μέρες και περιόδους που ένα απλό φυσικό κατάστημα θα είναι κλειστό και να εξυπηρετήσει ανάγκες πελατών που ένα φυσικό κατάστημα δεν θα μπορεί να καλύψει. Ακόμα, ο όγκος των εμπορευμάτων που θα μπορείτε να πουλήσετε μέσω του eshop
    σας είναι πολύ μεγαλύτερος απ’ αυτόν ενός φυσικού καταστήματος.
  2. Με τις κατάλληλες προωθητικές ενέργειες (διαφημίσεις στο διαδίκτυο, κουπόνια με εκπτωτικούς κωδικούς κλπ) το eshop σας
    μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και να κεντρίσει το ενδιαφέρον και την προτίμηση των καταναλωτών.
  3. Ένα σύγχρονο και εξελιγμένο eshop μπορεί να υποστηρίξει μεθόδους πληρωμής που εξυπηρετούν μεγάλο μέρος των πελατών, που όμως πολλά φυσικά καταστήματα δεν υποστηρίζουν π.χ. πληρωμή μέσω Paypal.
  4. The sky is the limit! Μέσω του eshop σας έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε διαδικτυακά την επιχείρηση σας και να αυξήσετε κατακόρυφα το πελατολόγιο σας! Μπορείτε να ξεπεράσετε τα σύνορα της πόλης, του νομού, ακόμη και της χώρας σας! Εσείς θα αποφασίσετε πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε!
  5. Μέσω ενός eshop η επισκεψιμοτητα και η δημοτικότητα τόσο του φυσικού όσο και του διαδικτυακού σας καταστήματος θα ανέβουν άμεσα, η φήμη της επιχείρησης σας θα εξαπλωθεί!

Ένα eshop μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για να επεκτείνετε την επιχείρηση σας και να δείτε τις πωλήσεις και το κύρος της να ακμάζουν. Γι’ αυτό συνίσταται να προχωρήσετε σ’ αυτό το επαγγελματικό βήμα, αφού πρώτα όμως κάνετε την κατάλληλη έρευνα και βρείτε μια αξιόπιστη εταιρεία που θα το κατασκευάσει κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες της επιχείρησης σας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Λύσεις για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις

Eshop προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας

Woocommerce

Το WooCommerce είναι ένα από τα πιο δημοφιλή plugin (πρόσθετο) που εγκαθιστούμε στο WordPress CMS για να αποκτήσει η ιστοσελίδα μας e-commerce eShop χαρακτηριστικά.

Magento

Η βραβευμένη πλατφόρμα Magento θεωρείται σήμερα ως η καλύτερη πλατφόρμα κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Custom made

Για πιο σύνθετες απαιτήσεις μπορούμε να δημιουργήσουμε custom λύσεις , πάντα με σκοπό να ανταποκρίνονται στο 100% των απαιτήσεών σας.

Δείγματα

Γιατί να μας επιλέξετε

Σιγουριά και εμπιστοσύνη για τις ικανότητες μας.

Μοναδικός σχεδιασμός στατικών και δυναμικών ιστοσελίδων,  e-shops.

Προσαρμοσμένα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης ιστοσελίδων.

Θέλετε να κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί;

Scroll to Top