Κάντε πιο ελκυστικό το eshop σας ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές

Κατασκευή eshop σε ανταγωνιστικές τιμές

Αφού κάνατε το επόμενο βήμα και δημιουργήσατε ένα eshop για την επιχείρηση σας , ο επόμενος σας στόχος είναι να το φτάσετε στην κορυφή!

Εδώ λοιπόν σας ετοιμάσαμε μερικές συμβουλές ώστε πραγματικά να απογειώσετε το eshop σας.

  1. Προσέξτε να έχει καλή δομή ώστε να είναι εύχρηστο από κάθε χρήστη. Χωρίστε τα εμπορεύματα σας σε κατηγορίες και φροντίστε να τοποθετείτε σε κάθε κατηγορία προϊόντα με άμεση συνάφεια.
  2. Βελτιστοποιήστε την «Αναζήτηση» στο eshop σας. Προσπαθήστε να την ενισχύσετε με τους κατάλληλους μηχανισμούς και φίλτρα ώστε να μη χρονοτριβεί ο επισκέπτης όταν ψάχνει κάτι. Μια αδύναμη μηχανή αναζήτησης αποθαρρύνει τον πελάτη από το να συνεχίσει την αναζήτηση, ή ακόμα χειρότερα, την περιήγηση του στην ιστοσελίδα σας.
  3. Δημιουργήστε ελκυστικά newsletter για την ενημέρωση των πελατών σας για ό,τι νεότερο αφορά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
    4.Να δίνετε αναλυτικές περιγραφές για τα προϊόντα σας. Έτσι δείχνετε στον πελάτη ότι αφιερώσατε χρόνο πάνω στο έργο σας κι ότι διαλέγετε το εμπόρευμα σας με προσοχή.
  4. Να είστε πάντα εκεί με ευγενικό και προσιτό τρόπο για τον πελάτη! Η στήλη «Επικοινωνήστε μαζί μας», ή ακόμα κι ένα απλό μήνυμα του πελάτη είναι η ευκαιρία σας να τον πλησιάσετε ακόμη περισσότερο. Έτσι λοιπόν φροντίστε όταν εκείνος σας προσεγγίσει για οποιοδήποτε ζήτημα να του δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό!
  5. Όπως είπαμε και πριν πρέπει το eshop σας να είναι πανταχού παρόν! Και ιδιαίτερα στα social media, όπου πρέπει να το προωθείτε αρκετά και να διοργανώνετε συχνά διαγωνισμούς ώστε να παρακινήσετε κι άλλους πελάτες να σας προτιμήσουν.
    Σίγουρα πολλοί παράγοντες συντελούν σε ένα πετυχημένο eshop και το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει διαφορετικές απαιτήσεις, ωστόσο παραπάνω δώσαμε κάποιες συμβουλές που θα φανούν χρήσιμες σε κάθε επιχείρηση. Ελπίζουμε να τις αξιοποιήσετε σωστά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top