Πως να δημιουργήσετε το τέλειο newsletter του eshop σας

Δημιουργία Newsletter από τη Netbrain

Το newsletter ή αλλιώς ενημερωτικό δελτίο αποτελεί το κλειδί στην επικοινωνία με τους πελάτες σας. Μέσω του newsletter μπορείτε να προωθήσετε οποιαδήποτε νέα πληροφορία αφορά το κατάστημά σας : Μια σημαντική ενημέρωση, ένα πολλά υποσχόμενο προϊόν που θα κυκλοφορήσει πρόσφατα, μια καινούρια υπηρεσία, απίστευτες εκπτώσεις μόνο για τους συνδρομητές σας!

Ένα newsletter μπορεί πραγματικά να σας λύσει τα χέρια και να αυξήσει άμεσα τα κέρδη του eshop σας! Αν μάλιστα ακολουθήσετε τις συμβουλές μας η επιτυχία του θα είναι δεδομένη!

Έτσι λοιπόν να έχετε ένα τέλειο και αποδοτικό newsletter:

  1. Τραβήξτε το ενδιαφέρον του αναγνώστη με έναν ωραίο τίτλο! Βρείτε ένα έξυπνο μήνυμα που θα μιλάει απευθείας στην καρδιά των πελατών σας, συνοψίστε το σε μια πρόταση και θέστε το ως τίτλο! Κανένας αναγνώστης δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί!
  2. Περάστε το μήνυμα σας με έναν σύντομο, απλό και ξεκάθαρο τρόπο. Μην κουράζετε τον αναγνώστη σας με δυσνόητες λέξεις που βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του. Ο ρόλος του newsletter είναι να ενημερώσει με εύκολο, άμεσο και ευχάριστο τρόπο
  3. Τοποθετήστε όμορφες, πρωτότυπες και προσεγμένες εικόνες στο newsletter σας. Φροντίστε να είναι τόσο υπερβολικές όσο χρειάζεται και να συνδέονται άμεσα με το θέμα που παρουσιάζεται.
  4. Δημιουργήστε οικειότητα στον αναγνώστη, δείξτε του πόσο είναι σημαντικός είναι για την επιχείρηση σας. Μιλήστε του στο β ενικό, δίνει έναν πιο φιλικό τόνο στο ύφος σας. Ενημερώστε τον για σημαντικές προσφορές αποκλειστικά για αυτόν. Ενθαρρύνετε τον να δράσει, να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με το eshop σας!

Το newsletter αποτελεί τον καλύτερο «αγγελιοφόρο» των νέων της επιχείρησης σας καθώς δεν ξεχνά ποτέ τους πελάτες σας και πάντα βρίσκεται εκεί για να τους υπενθυμίζει να σας επισκεφτούν ξανά! Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν και τελειοποιήστε το άμεσα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Scroll to Top