Γιατί πρέπει να βελτιώσετε τον ιστότοπο σας;

domain-names

Ο ιστότοπός σας είναι το πρόσωπο της επωνυμίας σας. Οι άνθρωποι λένε, «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι οι τελευταίες εντυπώσεις», και το Forbes λέει ότι εσείς και η επιχείρησή σας έχετε 7 δευτερόλεπτα για να κάνετε μια πρώτη εντύπωση. Το ίδιο άρθρο παραθέτει έρευνα που έδειξε ότι όσον αφορά τους ιστότοπους, οι επισκέπτες μπορεί να σχηματίσουν αυτή την κρίσιμη πρώτη εντύπωση σε μόλις 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου!

Η βελτιστοποίηση ιστοτόπων είναι απαραίτητη για όλες τις μελλοντικές επιχειρήσεις. Ας δούμε τι είναι και πώς μπορείτε να το αναβαθμίσετε!

branding - λογότυπο
branding

Τι είναι η Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας;

Η βελτιστοποίηση ιστότοπου είναι το θεμέλιο της οικοδόμησης μιας ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας. Τεχνικά, είναι ελεγχόμενος πειραματισμός για τη βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπού σας στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), στην εμπειρία πελατών (CX) και στη συνολική ικανοποίηση πελατών (CSAT).

Ένας οργανωμένος τρόπος για να ξεκινήσετε με την πλήρη βελτιστοποίηση ιστότοπου είναι να σχεδιάσετε πόση προσοχή χρειάζονται αυτοί οι τομείς του ιστότοπού σας:

Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO)

Περιεχόμενο (Copywriting & Visual)

Αναλύσεις δεδομένων (Συμπεριφορά επισκεπτών)

Εμπειρία χρήστη (Frontend Design)

Απόδοση ιστότοπου (Διαδικασίες υποστήριξης)

Βελτιστοποίηση ποσοστού μετατροπής (CRO)

Θέλετε να μάθετε πώς η βελτιστοποίηση ιστότοπου διαφέρει από τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO);

Το SEO συνήθως περιλαμβάνει βασικούς παράγοντες κατάταξης, όπως τίτλους σελίδων, ταχύτητες φόρτωσης σελίδων, εμπειρία χρήστη, λέξεις-κλειδιά και περιεχόμενο. Είναι ένα σημαντικό μέρος της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας. Εκεί που η βελτιστοποίηση ιστότοπου υπερβαίνει το SEO είναι η κάλυψη άλλων εξίσου σημαντικών τμημάτων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των εξής:

Δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας χρήστη (UX)

Προσδιορισμός και στόχευση της πρόθεσης του επισκέπτη

Αύξηση μετατροπών/μείωση ποσοστού εγκατάλειψης

Κατανόηση της ανταγωνιστικής σας θέσης

Γιατί χρειάζεστε βελτιστοποίηση ιστότοπου;

Η μηδενική βελτιστοποίηση ιστότοπου δεν είναι επιλογή. Όχι εάν είστε φιλόδοξοι για την επιχείρησή σας. Η πρόκληση της ανόδου στην κορυφή της κατάταξης της σελίδας αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP) είναι ήδη τεράστια.

Η βελτιστοποίηση Ιστού σάς βοηθά να ξεπεράσετε αυτή τη φαινομενικά ανυπέρβλητη σύγχρονη πρόκληση.

Μπορείτε επίσης να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας και να βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία σας εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις όταν οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές αναζητούν τις λέξεις-κλειδιά που στοχεύετε.

Μόλις αρχίσουν να εξερευνούν το προϊόν ή την υπηρεσία σας μέσω του ιστότοπού σας, θα αισθανθούν ενθουσιασμένοι εάν η εμπειρία χρήστη σας βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων της, χρησιμοποιώντας τις πιο αποτελεσματικές συνταγές έρευνας.

copywritng

Τα οφέλη της βελτιστοποίησης ιστότοπου για την επιχείρησή σας δεν περιορίζονται μόνο στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας, της κατάταξης και των ποσοστών μετατροπών.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Scroll to Top